Céginformáció Termékek Szolgáltatások Ablak ABC Referenciák Ajánlatkérés Elérhetőség

1999-ben Alapítottam kifejezetten első osztályú termékek és szolgáltatásaira alapuló nyílászáró szakkereskedést, ez a Cégünk volt jogelődje a Reformer 2000 Bt.

Főtevékenységünk kül- és beltéri nyílászárók és árnyékolástechnika és kiegészítők tanácsadása, forgalmazása, egyedi és általános méretekkel, garanciális kivitelezéssel foglalkozunk.


A termékeink  palettái igen sokrétű és változatos, drágától a legolcsóbbig de minőségi profilokkal, szerkezetekkel, amelyre  építve 2003-ban sikerült létrehoznunk és megvalósítani az új bemutatótermünket és Cégünk nevet módosított Reformer 2000 Kft-re.  


Cégünk referenciái az alapítás óta elvégzett kis és nagyobb project munkák, jó hírnevére alapult, ezért más nyilvános hirdetésre nem volt szükségünk, mivel szájhagyomány útján terjedt el a cégünkről kialakított kép.
Ezért olyan gyártók is megkerestek,  akiknek ugyan olyan hosszú távú gondolkodásmód, és hírnév a fontos, amely Márkaképviseletünkre jellemző, amely pl.: igaz az „ Internorm „ márkára is ezt a 75 éves európai  nyílászáró gyártás és fejlesztés tapasztalatai, referenciáival együtt működve, garanciális háttérrel rendelkező szolgáltatást is biztosítunk és képzett szakembereink maximális felkészültsége garantálja az első osztályú  kivitelezést, szerelést az ügyfelek részére.
 

Fenti érvekre hivatkozva hiszem hogy boldogan ajánlják, továbbra is nevünket, mely igazolja sikeres munkánkat, mivel teljes körű szolgáltatásokkal, odafigyeléssel adunk többet a vásárlónak, ebbe a gyorsan múló, rohanó modernek nevezett életben, amely megkülönböztet minket más cégtől!

Ezért készítettük az alábbi honlapunkat, amely mutatja a foglalkozott, termékek összefoglalja leírásait a web oldalainkon!


Az alábbi elérhetőségünkön illetve a bemutatóteremben  állunk rendelkezésükre a kül- és beltéri ajtók és ablakok , árnyékolástechnika, kiegészítőkkel, kilincs, párkányok és automatizáció komplett technikájával és azok teljes körű kivitelezésével.
 

 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fõoldalra, E-mail