Céginformáció Termékek Szolgáltatások Ablak ABC Referenciák Ajánlatkérés Törzsvásárlói lehetőség Elérhetőség

Szeretnéd visszakapni vásárlásod 2 %-át készpénzben?Ha már nem látod át a sok-sok törzsvásárlói programot, akkor a www.reformer.hu programja tetszeni fog! Mi ugyanis - a webáruházakban megszokott bonyolult pontozási rendszer helyett - készpénzt adunk vissza Neked! És ami a legjobb, hogy nem kötelezünk arra, hogy csak nálunk költsd el a visszakapott pénzt.
Csatlakozz egy világméretekben napról-napra növekvő törzsvásárlói közösséghez, a Lyoness-hez!
Használd Lyoness kártyádat a www.reformer.hu -ban, és mindennapi vásárlásaidhoz. Vásárolj akár élelmiszert, sportszereket, lakásfelszerelést, építőanyagokat, tankolj, és minden vásárlás végösszegéből azonnali készpénz visszatérítésre leszel jogosult. De ez még nem minden!
Csatlakozz még ma a Lyoness-hez!

A Lyoness egy független, nemzetközi vásárlói közösség, mely számos különböző kereskedelmi ágazatot egyetlen ötlettel kapcsol össze: „Pénzvisszatérítés minden vásárlás után.”

Mobil utalvánnyal is használhatod a kedvezményeket, akár online vásárláskor is!

Ez a közös vásárlási volumen, a vásárlói tömeg, jobb feltételeket (kedvezményeket) biztosít a partnervállalatoknál minden egyes Lyoness vásárló számára, mint amit a vásárló egyéni vásárlása révén elérhetne.

Mindezt egyetlen vásárlói kártyával, regisztrációs-,tagsági- vagy kártya díj nélkül. Nincsenek bónuszpontok, készpénz visszatérítés minden vásárlás után!

A Lyoness Magyarország rendelkezik a PSZÁF hatósági engedélyével (a szerződés a PSZÁF és a Lyoness honlapján is megtalálható). 

A vásárlási tranzakciókat minden Törzsvásárló a saját webirodájában pontosan nyomon tudja követni.

A partnervállalatok által biztosított kedvezmények mértéke 2% és 27% között mozog. Erről bővebben a www.lyoness.hu weboldalon tájékozódhatsz.

A Reformer által Lyoness Törzsvásárlóknak biztosított kedvezmények mértéke: 6%

Ha már van Lyoness kártyád, használd ki az előnyöket, hogy visszakapd a megvásárolt termékek árának egy részét! Ha még nincs, regisztrálj ingyenesen és egyszerűen, hogy Magyarország legnagyobb törzsvásárlói közösségének tagjává válhass!


 * = Kötelezően kitöltendő adatok.


Adatok
Név / Cégnév:*  
Telefon:*  
Irányítószám:*  
Település:*  
Cím:*  
Születési dátum:*  
 
Elfogadom a Lyoness ÁSZF-t:*  
Mennyi 8 + 2 ?:*  
 


Minden terméknél, kivéve az akciós termékekre!
6%  ENGEDMÉNYT
adunk törzsvevőnek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fõoldalra, E-mail