Céginformáció Termékek Szolgáltatások Ablak ÁBC Referenciák Ajánlatkérés Elérhetőség

ABLAK ABC

 

Azt kapja, amit megrendelt?

   

Fontos, hogy teljes mértékben megbízható, nagy múltú partnerre támaszkodjon. Ez lehet a garancia, hogy valóban azt az ablakprofilt kapja, melynek meggyőző metszetét megmutatták Önnek. Előfordulhat, hogy a kereskedő a megbeszélthez képest egy olcsóbb, kevésbé színvonalas terméket szállít, miután úgy véli, hogy úgysem fogja szétfűrészelni az ablakot, hogy meggyőződjön róla, azt kapta-e, amit megrendelt. Félrevezető lehet, amikor egy ablak-
összeállító cég az általa használt profilról, ablak alapanyagról nevezi el a termékét. Ezzel azt sugallja, hogy az egész ablak minősége azonosítható az esetleg nevesnek mondható profil minőségével. Az igazság az, hogy nagyon sok múlik az összeállításon és az egyéb használt anyagok minőségén, melyeket rendszerint nem neveznek meg. Egyértelműen előny, ha az ablakkészítő maga gyártja a fő elemeket is, hiszen így tudja az anyag és a kidolgozás egységét a leginkább garantálni.
 

Egy másik elgondolkodtató példa, amikor egy fa ablak gyártó azt állítja, hogy az ő ablakát nem kell legalább 5 évente újra lefesteni. Ilyenkor tanulságos a reakció a következő kérdésre:
 

Tudna nekem mutatni olyan referenciát, mely több mint 5 éves és nem volt újra festve?

Ön bizonyára nem fa vagy műanyag profilokat, üvegdarabokat, léceket rendel, hanem megoldásokat, melyek a legnagyobb mértékben beengedik a fényt, vagy éppen megfelelően árnyékolnak. A legnagyobb mértékben biztosítják a ház belső melegét az időjárástól függetlenül, vagy éppen a legjobb szellőztetést, a legnagyobb egybefüggő nyílást a falon. Mindezt könnyen kezelhetően és olyan tartós minőségben, hogy ne Önnek kelljen ezeket az ablaknak nevezett megoldásokat
karbantartani, szerelni, időközönként lecserélni, hanem ezek az igazi megoldások szolgálják Önt a legteljesebb mértékben.

vissza az ablaktanácsadáshoz

 

Fõoldalra, E-mail