Céginformáció Termékek Szolgáltatások Ablak ÁBC Referenciák Ajánlatkérés Elérhetőség

ABLAK ABC

 

   


 

Lenyűgöző megjelenés 65, 70, 80 és 90 mm széles lamellákkal

Az építészek számára különlegesen modern megjelenést kínál, ugyanakkor biztosítja otthonunk kényelmének kialakítását. A lamellák speciális Z formája alkalmassá teszi a helység teljes besötétítésére is.

Széles lehetőség az alkalmazásra

Ideális megoldás mind családi házak, mind középületek, kórházak, iroda és ipari épületek számára.

Hosszú élettartam

A különösen hosszú élettartam zálogai a polyurethan-polyamid lakkal kezelt lamellák, a kéderből gyártott létra, és a vezető szál, mely speciális kopásálló anyagból készül.

Egyedi fényerősség szabályozás

A lamellák mozgathatóságának köszönhetően maximálisan szabályozhatjuk a fényerősséget. Az elért védelem értéke összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a belső árnyékolóké. A példák bizonyítják, hogy a külső árnyékolók hatásfoka és
felhasználhatósága egyaránt jobb napfény elleni védelmet biztosít.

Magas szintű szigetelés


A lamellák Z formájának köszönhetően a zsaluzia szorosan záródik, ami miatt az ablak és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami télen jobb szigetelést biztosít.

Zajvédelem


A hajlított formájú lamellák és a kerekített gumival bélelt vezető sínek nagy mértékben kiszűrik a szél és más környezet okozta hanghatásokat.

Automatizálás – kényelem felsőfokon


Vásárlóink nagyobb kényelme érdekében a zsaluzia motoros kivitelben is rendelhető, melyet a szerkezetbe építünk be. A még nagyobb kényelem érdekében pedig szél-fény vezérléssel is működtethető.

A lamellák minősége


A polyurethan-polyamid lakkozási eljárás alkalmazása a hagyományos lakkokkal szemben számos előnyt biztosít: jól tűri az időjárás viszontagságait és sokkal tovább tartja meg az eredeti színeket.

 

 

 

Fõoldalra, E-mail