Céginformáció Termékek Szolgáltatások Ablak ÁBC Referenciák Ajánlatkérés Elérhetőség

ABLAK ABC

 

   

A SOMFY nemzetközi piacvezető multinacionális cég, amely napellenzőkhöz, redőnyökhöz, belső árnyékolókhoz és kapukhoz tervez, fejleszt és gyárt elektromotorokat, vezérléseket és kapcsolókat.

A magas színvonalú termékeket előállító SOMFY irodaházakba és lakásokba nyújt komfortos és egyszerű megoldást elektromos motorrendszereivel és mikroelektronikus vezérléseivel. Az árnyékolók automatizálásával nemcsak kényelmet, hanem biztonságot is nyújthatunk, valamint jelentős energiát és időt takaríthatunk meg.

animeo: A DINAMIKUS ÉPÜLETHOMLOKZAT KEZELÉSE

A külső és a belső tér közötti hőmérsékletváltozás érzékelésének fő tere az épület homlokzata.

A lakáshőmérséklet és külső hőmérséklet közötti különbségek az épület homlokzatán (beleértve az árnyékolókat és nyílászárókat) egyenlítődnek ki.

Bármi is legyen a hőmérsékletkülönbség oka, ha az árnyékolók és nyílászárok motorizálva és automatizálva vannak, ezek a hőmérséklet-különbségek kontrollálhatóak. Az animeo hatáskörével a SOMFY egy olyan teljes és megújuló megoldást kínál, ami érezhetően és láthatóan megnöveli az Ön kényelmét és az épület energiatakarékosságát. Az épületben tartózkodó és élő emberek munka-és életkörülményei javulnak, míg a felmerült hűtés, fűtés és mesterséges világítás költségei csökkenek. Az animeo automatikusan (önműködően) vezérli minden elképzelhető kombinációját az árnyékoló és nyílászáró berendezéseknek.

A szoftver a beállított idő-programozásnak megfelelően reagál és függ az éghajlati viszonyoktól is, amelyet a felszerelt időjárás-érzékelő alapján működtet. Mivel az animeo összeférhető az RTS rendszerekkel (Somfy Rádiótechnológia) a felhasználó úgy tudja vezérelni a berendezéseit, ahogyan akarja. A dinamikus épülethomlokzat kezelés, amely a Somfy által kifejlesztett elképzelés és animeo néven valósult meg, egy olyan rendszer, amely a környezeti kényelem elérésére törekszik. Sőt, az épülethomlokzat helyes kezelésével jelentős mértékben csökkenthetőek a légkondicionáló- és fűtés-berendezésekre fordított beruházások. Az animeo megoldások alkalmazhatóak minden harmadfokú épületre – a legkisebbtől a legnagyobbig.

Animeo : kompatibilis minden árnyékoló és nyílászáró berendezéssel

 

Fõoldalra, E-mail