Céginformáció Termékek Szolgáltatások Ablak ÁBC Referenciák Ajánlatkérés Elérhetőség

ABLAK ABC

   
 

Redőny

Akciós Redőny, Roletta, Szúnyógháló, Reluxa, és Árnyékolás, Harmónika ajtó stb. Árlista
Az árak nem tartalmazzák az áfát!

A lakosság körében leginkább elterjedt árnyékolási megoldás. Anyagát és színét tekintve is nagy választási lehetőséget kínál.
Anyagát tekintve:

- Műanyag
Rendkívül praktikus, kész házakra is felszerelhető  a külső tokos rendszerű műanyagredőny. Árát tekintve a legkedvezőbb megoldás lakásunk, házunk külső árnyékolására. A lamellákat (léceket) tekintve 15 színből választhatunk, a keret (szerkezet) fehér és barna lehet. Egyéb szín-igény esetén alumíniummal lefutóval kombinált műanyagredőny lehet a megoldás. Jó hőszigetelő és akár teljesen árnyékol. A rovarok ellen védekezhetünk tokba épített (kombi) szúnyoghálóval. Ma már megoldható a műanyagredőnyök motorizációja is, még nagyobb kényelmet biztosítva ezzel használóinak.

- Alumínium
Ma már magas hőszigetelő képességgel rendelkezik, köszönhetően a habbal töltött technológiának.  Fokozottan biztonságos, hiszen alaptartozéka a feltolásgátló féder.  Színválasztéka széles, a léceknél sok színből választhatunk, amelyekhez szinterezéssel harmonizáló keretszínt biztosítunk. Ma már lehetőség van a műanyag ablakoknál már jól bevált RENOLIT fóliával borított keretre is, 10 faeres  fólia áll rendelkezésünkre. Alumínium redőnyök esetén is választhatjuk a vakolható kivitelt, ezáltal kívülről nem látszik a redőnytok, esztétikusabb lesz általa a homlokzat.

- Maxi léc
Ha régi faredőnyünk szerkezetét szeretnénk megtartani, de a léceket modernebb műanyagra cserélnénk, jó választás a maxi redőnyléc, melynek hasznos szélessége 55 mm. 8 színből áll választékunk, ezek között két faeres szín is található.

- Exte ráépíthető redőnyrendszer
Kényelmes és praktikus megoldás. Előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben,  hogy itt a beépítés a nyílászáróval együtt történik. Így időt és pénzt takaríthatunk meg, hiszen nem kell a kivitelezőknek és a szakembereknek egymásra várni. Az Exte típusú rendszer mellett szól még, hogy esztétikus megoldás és rendkívül jó szigetelést biztosít, valamint, mivel a redőnytok a nyílászáró tetejére kerül, így teljes egészében megmarad a látófelületünk. Külső, illetve belső vakolóélekkel a tok akár 38 cm mélységű is lehet. Műanyag és alumínium lécekkel, valamint beépített rolós szúnyoghálóval is kivitelezhető. A lefutó műanyagból vagy alumíniumból kérhető. A tok és a nyílászáró közé egy speciális illesztő sín kerül, amely megfelel az összes ismert gyártó nyílászáróihoz.  

A széles választék lehetővé teszi, hogy a redőny stílusában, anyagában és vezérlésében is illeszkedjen a nyílászárókhoz, a homlokzatokhoz, valamint az egyedi elképzelésekhez.

Az árnyékoló rendszerek többszörös védelmet nyújtanak a külvilággal szemben:

- Energiát takarítanak meg és fokozott
   biztonságot nyújtanak
- Az integrált szúnyogháló kizárja a
   kellemetlenkedő rovarokat
- A lamellák a nem kívánt külső fényt
  visszaverik vagy kellemesen
  szabályozzák azt
 

A redőny alumínium és PVC lamellákkal is felszerelhető, elé- és föléépített minőségi redőnyrendszerekből áll (Kömmerling, Aluplast, Aluprof alapanyagú), melyek igény szerint akár vakolható kivitelben is készülhetnek. A teljes mértékben alumíniumból készült redőnyök kiemelt szintű biztonságot képviselnek.

A különféle rendszerek mozgatható, rugós (integrált), illetve fix (alumínium-, és műanyag keretes) rovarhálókkal is párosíthatók. Kényelmének, és biztonságának fokozása érdekében motoros mozgatással, egyedi kapcsolóval, távvezérléssel (Somfy, Becker típusú), vagy akár akadályfelismerő kivitelben is rendelhetők.

 

 

Fõoldalra, E-mail