Céginformáció Termékek Szolgáltatások Ablak ÁBC Referenciák Ajánlatkérés Elérhetőség

ABLAK ABC

 

   

Speciális nyitási módok - több tér

Fontos, hogy a tetőablak a nyitás során ne foglaljon el hasznos teret, hiszen a ferde falak miatt kevés a bebútorozható felület. A tetőtér optimális kihasználásában nagy segítséget nyújthatnak a Roto speciális nyitásmódú tetőablakai.

Felnyíló-speciálisan billenő tetőtéri ablak

A felnyíló-speciálisan billenő tetőtéri ablak kétféle módon nyitható, az ablakszárny egyik nyitásmód esetén sem nyílik a tetőtérbe. A felnyíló nyitásmód tökéletes, zavartalan kilátást biztosít nyitott ablaknál is.

Speciálisan billenő tetőtéri ablak

Ez a típus a hagyományos nyitásmódú ablakokkal összehasonlítva sokkal több szabad teret hagy a bentlakók számára. A speciálisan billenő nyitásmód másik nagy előnye, hogy szúnyogháló felszerelése esetén is teljesen terjedelmében nyitható az ablak.

Hagyományos Billenő tetőtéri ablak

A billenő ablakszárnyú tetőtéri ablakokat elsősorban csoportos beépítéseknél, felső pozícióba vagy magasra tervezett ablakok esetén javasoljuk, ahol az ablakszárny billenése nem von el hasznos területet a lakótérből.

Dekoráció és árnyékolás

A Roto tetőtéri ablakokat a külső és belső árnyékoló rolók, a külső redőnyök széles választéka valamint a távmozgatáshoz szükséges elektromos kiegészítők teszik teljessé.

 

Megújuló energia - szolárrendszerek

Környezetkímélő megoldások a ház melegvíz-ellátására és a fűtés optimalizálására.

 

Fõoldalra, E-mail